Cégfilozófia

 

Napjaink társadalmi és környezeti válságjelenségei megkövetelik, hogy a felelősségvállalás és a fenntarthatóság szerves részét képezze a társadalmi berendezkedésnek. Ma már egyre több vállalat számára jelentenek értéket a felelős gondolkodást, az egyéni felelősségvállalást, a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek megszerzését és mindezek vállalati stratégiába integrálását támogató szolgáltatások. Az Outdoor Mission a szemléletváltozás elősegítését tűzte ki céljául. A felelős közösségfejlesztés és fenntarthatósági ismeretterjesztést felölelő portfóliónkban olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek elősegítik, hogy a természeti és társadalmi szempontok összhangba kerüljenek a piaci szereplők célkitűzéseivel.

Tevékenység

 

Az Outdoor Mission 2006 óta szervez karitatív- és outdoor csapatépítő programokat valamint vállalati rendezvényeket. 2011 óta pedig fenntarthatósági ismeretterjesztéssel bővítettük kínálatunkat, amely elsősorban környezeti és humánökológiai kérdéseket taglal. Olyan portfóliót hoztunk létre, amely ráirányítja a figyelmet az egyéni felelősségvállalásra, hogy ki mit tehet a saját, a csoport és a társadalom érdekében. A társadalmilag hasznos kollektív felelősség pedig nagyfokú kohéziós erőként funkcionál a munkahelyi közösségekben, ahol időnk jelentős részét töltjük. Célunk, hogy az egyéni felelősség és a fenntarthatóság alapkérdései életünk lehető legtöbb színterén, támogató közegre találjon és ezáltal közös feladattá váljon.

Felelős közösségfejlesztés

karitatív csapatépítés

vállalati önkéntesség

outdoor csapatépítés

céges rendezvények

vezetésfejlesztés

együttműködés-fejlesztés

Vállalati ügyfeleinknek a karitatív csapatépítés, outdoor csapatépítés és rendezvényszervezés olyan alternatíváit kínáljuk, amelyek az egyéni és a kollektív felelősségvállalást mélyítik. Programjaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy a résztvevők együttműködési, problémamegoldó és kommunikációs képességei készségei fejlődjenek, valamint igény szerint bővebb ismereteket szerezhessenek vállalati társadalmi felelősségvállalásról, felelős gondolkodásra és cselekvésre sarkalva őket. Hisszük, hogy ha az egyéni felelősségvállalás fejlettebb, a vállalati közösség is hatékonyabban működik. A felelős közösségek tagjainak harmonikus együttműködése pedig hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Fenntarthatósági ismeretterjesztés

ismeretterjesztő rendezvények

zöld rendezvények

ökoprogramok

szakmai konferenciák

előadások

érzékenyítő és edukációs programok

Egy új szemlélet meghonosodását az ismeretek elmélyítése támogathatja a leghatékonyabban. Szakmai partnereinkkel közösen olyan ismeretterjesztő rendezvényeket, oktató programokat fejlesztettünk, amelyek innovatív és interaktív megközelítésének és módszertanának köszönhetően hatékonyan segítik elő a szemléletváltozást.

Módszertanunk:

 

Amit kínálunk, az nem más, mint a valós élet kihívásai – irányított tapasztalati tanulással és rengeteg élménnyel fűszerezve. Mi ennek az eredménye? Megtapasztalás, megélés, megértés, felismertetés-felismerés. Végül igény esetén közös feldolgozás és alkalmazás, ahol a résztvevők már nem csak egy csapat tagjai, hanem felelősen együttműködő közösségek.

Amire büszkék vagyunk

 

  • Aktív részvétel a karitatív csapatépítés meghonosításában
  • 2010-ben elsőként végeztünk kutatást a hazai nagyvállalatok vállalati önkéntes gyakorlatának feltérképezésére
  • A kutatást az EUPRERA zsűrije Jos Willems díjjal jutalmazta
  • 5. éve indítottuk útjára az ÖKO-Sziget rendezvényünket, ahol minden évben ezernyi diák ismerkedhet meg a fenntarthatóság különféle kérdéseivel
  • Szaktudásunk, amelyet folyamatosan bővítünk
  • Hisszük, hogy értéket teremtünk

Erősségeink

szakértelem

széleskörű tapasztalat

rugalmasság

kreativitás

innovatív gondolkodás

elkötelezettség

ügyfélközpontúság

komplex szervezési készség

sokszínűség

Csapatunk

 

Az Outdoor Mission csapatát olyan sokoldalú szakemberek alkotják, akik szorosan kötődnek a természethez. A Munkatársaink kompetenciaterülete és tapasztalata az együttműködés-fejlesztés mellett átfogó CSR és humánökológiai, pedagógiai ismeretekre, valamint technikai készségekre és komplex szervezési feladatokra is kiterjednek.