KLASSZIKUS CSAPATÉPÍTŐ VÁLOGATÁSUNKBÓL

További programjainkról kérje katalógusunkat!

10-200 fő

1-3 óra

indoor- outdoor

bárhol az országban

egész évben

szerkesztés alatt

Tréfás Olimpia

Logikai és ügyességi csapatverseny

A lazító, könnyed program folyamán olyan játékos sportvetélkedőnek lehetnek részesei a csapattagok, melynek során nagy szükség van együttműködésre, kreativitásra, valamint jó adag kalandvágyra. Nem mindennapi kihívások elé néznek a résztvevők, hiszen itt minden eltérő a megszokottól. Mi is ez valójában? Tréfás megmérettetés, amely során megismerkedhetünk egymás erősségeivel. A résztvevőknek alkalmuk adódik számos versenyszámban részt venni, mint például óriás biliárddal és marokkóval játszani, többszemélyes gyepsível megbarátkozni, de a bolond bringák is előkerülhetnek.

Kincskereső nyomozóakció

Stratégiai játék

A kis- és nagycsoportos csapatépítés egyik leginkább élményközpontú formája, amikor a résztvevők egy kreatív kerettörténetbe ágyazott játékos feladatot kell megoldaniuk, amelynek során kis- és nagycsapatban tevékenykednek együtt a közös cél eléréséért. A próbatételek hatékony feladatmegosztást igényelnek, fejlesztik a csapattagok közötti kommunikációt, kreativitást igényelnek, erősödik a bizalom és az egymás iránt érzett felelősségérzet. Nagy előnye, hogy bármilyen kerettörténetre könnyedén felfűzhetőek a vállalati célkitűzést leginkább támogató csapatépítő gyakorlatok, ugyanakkor kizökkenti a munkatársakat megszokott feladatköreikből és új erősségeik is megmutatkozhatnak.

10-100 fő

2-3 óra

outdoor

bárhol az országban

egész évben

szerkesztés alatt

20-100 fő

2-3 óra

outdoor

bárhol az országban

egész évben

szerkesztés alatt

Kőkorszaki emlékfutam

Csapatverseny nemcsak mérnököknek

Magyarországon számos gyermekekkel foglalkozó közintézmény üzemel, ahol a fenntartási költségek is problémát okoznak, így kevés forrás adódik a fejlesztésekre. A program során a résztvevők különböző korosztálynak megfelelő környezettudatosságra nevelő játékokat, raklapbútorokat, komposztálókat stb. készíthetnek saját kezűleg. Az alkotások során figyelembe vesszük az adott intézmény korosztályát, igényeit, szükségleteit és ez alapján készítjük el testre szabottan a különböző eszközöket. Az elkészített eszközök, legyen szó játékról, bútorról, illetve egyéb kisebb kiegészítőkről, kiváló lehetőséget kínálnak a környezettudatosság elterjesztésére is. Ezért elsősorban olyan eszközök elkészítésére kerül sor, melynél vagy alapanyagai miatt vagy a játék/eszköz üzenete miatt a környezettudatosság kiemelt szemponttá válik.