VÁLOGATÁS PRÉMIUM PROGRAMJAINKBÓL

További programjainkról kérje katalógusunkat!

10-40 fő

3-4 nap

outdoor

Adriai-tenger

áprilistól novemberig

szerkesztés alatt

A lakatlan sziget

– a túlélés 5 alappillére

Az ember és a természet legszorosabb kapcsolatát hivatott demonstrálni ez a program. Mi történne velünk, ha a mindennapjainkat körülvevő megszokott burok egy csapásra leomlana? Megállnánk-e a helyünket a világban, ha bedőlne körülöttünk az infrastruktúra? Ezekre az egyre gyakrabban felmerülő kérdésekre épül ez a kalandos túlélőprogram. A csapat az Adriai-tenger egy eldugott, civilizációtól távol eső szigetére hajózik, ahol három nap alatt elsajátíthatja a túlélés öt alappillérét (menedéképítés, vízszerzés és tisztítás, táplálékszerzés, tűzgyújtás, tájékozódás). A program – szinte minden elemében – a XXI. század modern társadalma számára ismeretlen szituációkat sorakoztat fel, és ezáltal jócskán kizökkenti a résztvevőket a komfortzónából. Az izgalmas programot tapasztalt instruktorok, környezeti szakemberek vezetik, így nem csak technikai oldalról ismerkedhetünk a témákkal, hanem a globális környezeti problémákkal is foglalkozunk.

Póker

– dönts okosan

Az emberiség sorsát a saját és mások jó, illetve rossz döntései befolyásolják. Döntéseink mérföldkövek, amelyeknek következményei vannak mind a magunk, mind a jövő generációja számára. A tapasztalati tanulás alapú tréningünk egy játékos, szórakoztató program, ahol a tanulás póker csaták közepette történik. A játék lehetővé teszi számunkra, hogy górcső alá vegyük kognitív képességeinket, megértsük, hogyan születnek döntéseink és megvizsgáljuk, mit kell mérlegelni ahhoz, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhassuk meg. A tréning taglalja a döntéshozatalt befolyásoló tényezőket, különféle döntési helyzeteket vonultat fel és radikálisan eltérő döntéshozatali mintákat teszi elérhetővé. Minden siker, minden lehetőség, minden hiba, minden változás egy döntés vagy épp egy meg nem hozott döntés eredménye.

10-50 fő

fél-1 nap

indoor

bárhol az országban

egész évben

szerkesztés alatt

20-200 fő

fél-1 nap

indoor- outdoor

bárhol az országban

egész évben

szerkesztés alatt

Smart City

– a jövő városa

A demográfiai tendenciák figyelembe vételével az okosvárosok (smart cities) ideológiájának megvalósulása már egyre inkább a közeljövő kérdése. A résztvevők olyan ismeretekben mélyedhetnek el, hogy miként lehet optimalizálni a városok energiagazdaságát, közlekedését, építkezését, hulladékgyűjtését és fenntarthatóság tekintetében milyen egyéb szempontokat érdemes még szem előtt tartani. Mindezek figyelembevételével létrehoznak egy makettvárost, amelynek működését a környezeti és társadalmi fenntarthatóság feltételeihez, illetve a technika nyújtotta innovációs lehetőségekhez optimalizálják.