Beutaztatás

 

Beutaztató programcsomagunk elsősorban külföldi, vagy hazai cégek külföldi részlegei, valamint utazási irodák kínálatának színesítésére készült. Megalkotásukkal a hazánkba érkező csoportok magyarországi tartózkodását szándékozzuk élménydúsabbá, tartalmasabbá tenni olyan módszerekkel, melyek eltérnek a hazai beutaztató piac jelenlegi megoldásaitól.

 

Rövidebb és hosszabb programok ezek, amelyek időtartama a délutáni kirándulástól a több napos expedícióig terjedhet. Célunk, hogy a külföldiek számára izgalmas módon mutassuk be a számunkra talán hétköznapinak tűnő helyszíneket és a kiemelt látványosságokat egyaránt. Különféle programjaink más módszerekkel, más szemszögből kívánják népszerűsíteni Magyarországot, egy-egy városát vagy tájegységét.

 

Kisebb, önálló küldetéscsomagjaink az utazási irodák programjaiba jól illeszthetők, s kitűnően alkalmazhatók azon rendezvényszervezők vagy cégek számára is, akik új megoldásokat keresnek a konferenciák, egyéb rendezvények kiegészítő programjára. A sikeres lebonyolítás záloga: a rendelkezésünkre álló eszközpark, valamint munkatársaink szakmai tapasztalata. Fontos tudni, hogy a beutaztató programok ezen típusai a legtöbb esetben megfelelő előkészítést igényelnek, ezért fakultatív programként nem megvalósíthatóak.