Módszertanunk

Amit kínálunk, az nem más, mint a valós élet kihívásai - irányított tapasztalati tanulással és rengeteg élménnyel fűszerezve. Mi ennek az eredménye? Megtapasztalás, megélés, megértés, felismertetés-felismerés. Végül igény esetén közös feldolgozás és alkalmazás, ahol a "játékosok" már nem csak egy csapat tagjai, hanem együttműködő közösségek.

 

 

 

 

Ügyfeleink 3 szintből választhatnak céljuknak és igényeiknek megfelelően:

 

 

I. szint (csapatépítő hatás, egyéni eredmények, végső tudatosított közös konklúzió levonása nélkül)

 

 

Csapatépítő programjaink alapja: rövid idő alatt számos természet közeli élmény átélése, melynek eredményeképpen sok egyéni és közösségi tapasztalattal gazdagodunk, miközben rengeteg kalandban lesz részünk (felszínre kerülnek az értékek).

 

II. szint (csapatépítés, tudatosítás, közös konklúzióval)

 

Programjaink záróakkordjaként moderált interaktív élménybeszámoló keretében megvitatjuk a nap eseményeit, miközben az elért közös eredményeket megosztjuk munkatársainkkal. Így tudatosulnak bennünk a megszerzett értékek, átalakulnak egy közös élménnyé, mely szinergetizáló hatású, fokozza az összetartó erőt.

 

III. szint (együttműködés-fejlesztés, szervezetfejlesztési folyamat része, tanulási folyamat)

 

Csapatépítő programmodulok kiválóan beágyazhatóak együttműködés-fejlesztési tréningekbe, melyek során hazánkban és Európa más országaiban elismert trénerek segítik a fejlődési folyamatot. Ez esetben a program már az iroda falain belül elkezdődik, és a vezetőtréner utókövetéssel zárja a tréninget.