Országjáró kalandok beutaztató programcsomag

A fővároson kívülre invitáljuk vendégeinket ezen programok keretében, ahol elsősorban nem egy-egy magyar település mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, hanem olyan természeti szépségeket és értékeket mutatunk meg, melyek bízvást számíthatnak a külhonból érkezők érdeklődésére.

 

Minden ilyen programnak azonban mégis egy-egy város a „bázisa", innen vagy ide indul a felfedezőtúra, ez a település határozza meg azt az alaphangulatot, amely köré a küldetés épül. Ily módon hozható közelebb a turistákhoz országunk egy-egy különleges szeglete, ezáltal kaphatnak egy kicsit szélesebb betekintést a magyarok életének mindennapjaiba.

 

Ezek a kalandok így elsősorban az adott tájegység jellegzetességeire koncentrálnak, lebonyolításukban a felfedező-interaktív típusú programok szerkezetét és felépítését követik. Középpontjukban egy-egy jellegzetes tárgy, hagyomány, fesztivál áll, ezek mozgatják a tréfás, izgalmas eseményeket. Így kerülhet reflektorfénybe egy-egy különleges bor vagy pincészet, vagy akár egy balatoni vitorlázás is. De nem szeretnénk cserbenhagyni az extrémebb kalandokra vágyó turistákat sem. A természetet, túrákat kedvelők számára is tartogatunk meglepetéseket, nekik budai barlangokat és hegyvölgyeket ajánlunk, vagy ha kell, hát meredekebb sziklákat, kötéltechnikát, egyszerűbb sziklamászást és mindenképpen remek szórakozást.